Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش ایرنا، سید هادی احمدی روئینی عصر سه شنبه در دیدار با شهردار سمنان افزود: بافت مسکونی منحصر به فرد و با ارزش و باغ‌راه‌ها از ویژگی‌های اساسی بافت تاریخی سمنان است.

وی اضافه کرد: بافت مسکونی باارزش و منحصر به فرد سمنان مشابه سایر بافت‌های تاریخی نیست و مختص سمنان است.

مدیرکل دفتر حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، باغ‌شهر را ویژگی بعدی بافت تاریخی سمنان عنوان و تاکید کرد: حفظ و احیای باغ‌شهر سمنان نیاز به توجه ویژه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: اشتباهی که مدیریت شهری در طول ۱۰۰ سال گذشته در تمام شهرهای ایران مانند سمنان داشته است از بین بردن بافت دارای هویت و معماری و استفاده از مصالح جدید به‌جای مصالح بومی بود و این در حالی است که مصالح و  معماری هر منطقه مختص همان اقلیم و نقطه جغرافیایی است.

احمدی روئینی با اشاره به اینکه معماری تاریخی بافت‌ها بازمانده هنر و تفکر اجداد هر منطقه است، اضافه کرد: البته نیاز است برای نیازهای امروز به‌روز شود و این مهم چند سالی است که مورد توجه مدیریت شهری قرار گرفته است.

وی با قدردانی از خدمات اعضای شورای اسلامی شهر و شهردار سمنان بیان کرد: در سمنان در زمینه حفظ بافت تاریخی خدمات چشمگیری انجام شده و تداوم این حرکت‌ها باعث ارائه خدمات و منفعت فرهنگی و اقتصادی برای  شهر و شهروندان در بلندمدت می‌شود و شهروندان در آینده از این دوره به‌عنوان دوره طلایی یاد خواهند کرد.

اولین پایگاه بافت تاریخی سمنان ایجاد می‌شود

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان نیز با قدردانی از خدمات ارزنده شهردار سمنان گفت: شهردار سمنان جریان‌سازی فکری در زمینه مرمت و حفاظت از آثار تاریخی در سمنان ایجاد کرد و فعالیت‌های میراثی قابل توجهی انجام شد.

حمیدرضا دوست‌محمدی گفت: اولین پایگاه بافت تاریخی سمنان با توجه به ضرورت حفاظت و احیای بافت تاریخی به‌زودی راه اندازی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه کارهای زیربنایی قابل توجهی توسط شهرداری سمنان انجام شد، افزود: مرمت آثار تاریخی به مطالبه مردمی تبدیل شده است.

وی با اشاره به اهمیت و غنای بافت تاریخی سمنان گفت: بافت تاریخی شهر سمنان دربرگیرنده آثاری از دوره ایلخانی تا قاجار و یکی از غنی‌ترین و ارزشمندترین بافت‌های شهری در کشور است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان سمنان با تاکید بر سامان‌دهی و حفاظت از بافت تاریخی سمنان، افزود: پی‌بندی و استحکام‌بخشی دیوار با خشت و ملات گل، دوخت و دوز خشت‌های آسیب‌دیده، دوخت و دوز ترک‌های عمیق، قالب‌سازی برای انواع قوس‌ها، طاق‌زنی، تثبیت، مرمت و بازسازی بخش‌های فرسوده طاق‌های خشتی از جمله فعالیت‌های انجام شده برای مرمت بافت تاریخی سمنان است.

حفظ بافت تاریخی سمنان نتایج فرهنگی دارد

شهردار سمنان نیز در این نشست گفت: شهرداری سمنان به دنبال فرهنگ‌سازی و اجرای کارهای ریشه‌ای بوده است و نتیجه برخی فعالیت‌ها در چند سال آینده به‌طور عینی و ملموس برای شهروندان مشخص خواهد شد.

سید محمد ناظم‌رضوی تسریع در اجرای طرح سامان‌دهی پهنه شرقی مسجد امام(ره) و پهنه جنوبی امامزاده یحیی (ع) سمنان را خواستار شد و گفت: اجرای این طرح‌ها، زمینه توجه بیشتر به مرمت آثار تاریخی و قوام بخشی بافت تاریخی سمنان را فراهم می‌آورد.

در این دیدار با اهدای لوح تقدیر توسط مدیرکل حفظ و احیای بناها، بافت‌ها و محوطه‌های تاریخی وزارت میراث فرهنگی، از خدمات شهردار سمنان تجلیل شد.

بافت تاریخی سمنان با ۳۵۷ هکتار وسعت، از کهن‌ترین و مهم‌ترین بافت‌های تاریخی در کشور محسوب می‌شود.

برچسب‌ها شهرداری سمنان گردشگری سمنان وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی مرمت میراث فرهنگی ایرانگردی مدیریت شهری سید محمد ناظم رضوی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری سمنان گردشگری سمنان شهرداری سمنان گردشگری سمنان وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی مرمت میراث فرهنگی ایرانگردی مدیریت شهری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۲۲۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، صنعت فولاد همیشه یکی از شاخصه‌های سنجش قدرت کشورهای مختلف بوده و نقشی اساسی در توسعه و پیشرفت آن‌ها در حوزه‌های اقتصادی و نظامی داشته است. در دنیای صنعتی امروز، ارزش این فلز بیشتر از گذشته مورد توجه قرار می‌گیرد. از طرف دیگر کشورهای مختلف سعی می‌کنند تا با استفاده از فناوری‌های جدید، به بیشترین بهره‌وری در زمینه تولید فولاد دست پیدا کنند.

شرکت احیا استیل فولاد بافت یکی از نمونه‌های بارز صنعت فولاد کشور است. در این مطلب قصد داریم فولاد بافت را معرفی کنیم؛ شرکتی که تأثیر به‌سزایی در رونق اقتصادی کشور دارد.

تاریخچه شرکت احیا استیل فولاد بافت

استیل فولاد بافت یکی از ۷ طرح ملی فولادی در هفت منطقه کشور است که در پی تصمیم‌گیری‌های کلان در سال ۱۳۸۶ برای شکوفایی اقتصادی، خودکفایی صنعتی و رفع وابستگی به محصولات استراتژیک، احداث آن برنامه‌ریزی شد.

پروژه احداث شرکت احیا استیل فولاد بافت با مشارکت هلدینگ گسترش صنایع و معادن ماهان در کنار سازمان ایمیدرو و صنعت‌ومعدن وارد مرحله عملیاتی شد. در نهایت فاز اول این شرکت در سال ۱۳۹۷ در زمینی بالغ‌بر ۶۱۲ هکتار، با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن و با سرمایه‌ای بالغ‌بر ۱۲۰ میلیون یورو با حضور ریاست جمهوری وقت افتتاح گردید.

مشارکین و سهامداران شرکت احیا استیل فولاد بافت

۲۰% سازمان نوسازی معادن و صنایع معدن ایران

۲۰% بانک صنعت و معدن

۶۰% شرکت گسترش صنایع و معادن ماهان به‌عنوان زیرمجموعه هلدینگ صنعت و معدن گروه مالی گردشگری

محصول شرکت فولاد احیا استیل بافت

شرکت فولاد احیا استیل بافت در زمینهٔ تولید آهن اسفنجی به روش ایرانی پرد (PERED) فعالیت دارد. آهن اسفنجی محصول احیای مستقیم گندله اکسید آهن است که برای فولادسازی با کیفیت بالا مورد استفاده قرار می‌گیرد. در فرآیند احیا از کوره استوانه‌ای با جریان پیوسته مواد با بازدهی بالا استفاده می‌شود.

آهن اسفنجی محصولی واسطه‌ای محسوب می‌شود که به علت عیار و کیفیت بالا از جمله مواد اولیه موردنیاز برای صنایع مختلف کاربرد دارد. شرکت احیا استیل فولاد بافت بعد از ۴ سال تولید این محصول با بهترین کیفیت توانسته از ظرفیت اسمی خود عبور کند.

همچنین موفقیت فاز اول این کارخانه، زمینه‌ساز گسترش پرقدرت فاز دوم آن را نیز فراهم کرد.

کلام پایانی؛ ما همواره در اندیشه ایرانی قدرتمند هستیم

شرکت تولید آهن اسفنجی فولاد بافت یکی از شرکت‌های هفت‌گانه‌ای است که در طرح ملی فولادی کشور احداث شد. این شرکت توانسته نقشی مثبت و پررنگ در اقتصاد کشور داشته باشد و با ایجاد صدها فرصت شغلی در شهرستان و جذب نیروهای بومی، به محرومیت‌زدایی مناطق کمک کند.

اکنون، فاز دوم شرکت احیا استیل فولاد بافت در آستانه افتتاح قرار دارد؛ اتفاقی خجسته که می‌تواند خبر از توسعه روزافزون اقتصاد داخلی بدهد. فاز دوم فولاد بافت در سال ۱۴۰۳ با ظرفیت ۸۰۰ هزار تن مشابه فاز اول آن افتتاح خواهد شد. افتتاح فاز دوم فولاد بافت فرصت اشتغال این مجموعه را تا ۵۵۰۰ نفر افزایش خواهد داد.

با بهره‌برداری از فاز دوم فولاد بافت در اردیبهشت ۱۴۰۳ انتظار داریم که این شرکت به روند روبه‌رشد خود ادامه دهد و شاهد بهره‌برداری از فازهای جدید آن باشیم.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6098393

دیگر خبرها

  • خدمت‌رسانی در بافت تاریخی نیازمند مشارکت همه دستگاه‌هاست
  • دیواره تاریخی خیابان باباطاهر مربوط به دوران ایلخانی است
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • هشدار در دشت تبریز؛ کدام بناهای تاریخی در خطرند؟
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • سمنان میزبان جشنواره «تاسکا» شد
  • با یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های صنعت فولاد کشور آشنا شوید
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی